Rendszerkarbantartás...      Szoftverüzemeltetés...
 

Megéri Önnek saját alkalmazottként rendszergazdát foglalkoztatni?
Elképzelhető, de általában nem ez a valószínűbb.

Miért? Nézzünk néhány indokot.

Rendszergazda a cég saját alkalmazottja:
 
Rendszergazdát mi biztosítjuk Önnek:
A jó szakemberek ebben a munkakörben, kifejezetten magas munkabérért hajlandók megfelelően dolgozni. Bármilyen feladatot végeznek aktuálisan, mindig ugyanazzal az óradíjjal számolhat. Egy ember minden területhez nem érthet ugyanolyan szakértelemmel.
 
Szakemberünk óradíja az adott feladat bonyolultságának fügvényében változik. Személye is változhat, ha ezt egy speciális feladat megköveteli. A helyismeret előnye miatt azonban lehetőség szerint az adott cégnél általában, ugyanaz a munkatársunk végzi a teendőket.
 
A továbbképzésük, szakmai színvonaluk szintentartása az aktuális technológiák követésével, ugyancsak jelentős kiadás.
 
A munkát szükséges színvonalon elvégző szakemberek közvetlen továbbképzési költsége nem a céget terheli, mégis minden tekintetben a legfelkészültebb szakemberekkel oldhatja meg a feladatot.
 
 
Kapacitásuk kihasználtsága, korlátozott mértékben igazítható a mindenkori igényekhez.
Nehezen oldható meg egy sürgős feladat végrehajtása, ami célszerűen több emberrel lenne gyorsan és hatékonyan elvégezhető.
 
 
Ha minden változatlanul és rendben megy Önöknél, akkor a közösen megállapított időtartamon felül meg sem jelenünk, így csak azt a munkaidőt kell megfizetnie amire valóban szüksége volt. De ha arra van szükség, több emberünk egyszerre, rövidebb idő alatt is elvégezhet pl. egy átállást.
 
 
A járulékok szintén a céget terhelik.
 
 
Költségként elszámolható.
 
 
 

A helyszíntől és a fő tevékenységünktől függő egyedi ajánlatot adunk Önnek.
Az Önök rendszerének részletes felmérése és dokumentálása után teszünk egyedi javaslatot a részletekre vonatkozóan, mely szerződéskötés esetén teljesen ingyenes.

Célunk, olyan szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek, hogy maximálisan csak a saját tevékenységükre koncentrálhassanak, az informatikai háttérmunkát elvégezzük mi.
 

Referenciáink:


Dunaferr Rt, Kempinski Hotel, Hilton Budapest Hotel, Inkal Security,
MVM Rt., MAHART, Quick Hungária, TMF Magyarország, Eleven Center Üzletház,
Lendvai és Nyíri Ügyvédi Iroda, SBI Újudvar és cégcsoportja

és Önök?


© 2006 NeTZ Team Kft.       webmester@netzteam.hu